HALLÅEE?!!

heheheh!
sitter och kollar på nyheterna.. Just nu är det något om bröstimplantat.. Men innan va det om malmö, helt jävla sjukt vad folk kan hålla på och skjuta ner varandra?! Blir så jävla förbannad bara av att höra på det! Det är helt sjukt att det inte är så långt härifrån heller.. Men nu ska jag sluta störa mig på det och gå o lägga mig och läsa Frida tidning haha (a) gonatt!


tisdag

idag är det tisdag och har haft idrott i skolan, jävligt kul idrott! :D hade fotboll :) inte så många som va med, men de va ändå roligt! kanske tillomed roligare än vanligt haha.. efter skolan va det ingen konfirmation alltså, för har ju delat på gruppen så det är bara varannan tisdag. men imorron är det studie dag och då är det heldag på konfan, innebär att man åker iväg hela dagen till ett okänt ställe, som vi inte får reda på förens det är dags alltså! förra gången vi hade heldag va helt okej, men inte jätte roligt, hoppas imorron blir roligare..

men nu ska jag sluta klaga och hoppa in i duschen,
och sen ska jag kolla på top model sverige, måste verkligen se det haha! puss!


hittade en gammal bild från förra vintern!
lite förändring har man väl varit med om haha..

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.

är den här bilden!


ganska gammal bild, men jag suger på att lägga upp profilbilder
på facebook, hatar det haha.. vet inte varför? kanske ska bli bättre
på att uppdatera min profilbilds mapp på facebook för jag menar
denna är tillomed mer än ett år gammal haha..

pluggar på no och engelska!

och fyfan vad segt det ääär! orkar inte jävla läxor, tills på torsdag ska man kunna tio sidor i no:n, feels great!


kommer att göra detta i några dagar!

kommer att göra detta ''dag'' grejen i några dagar! ska försöka göra en om dagen iallafall!
börjar imorron eller idag lite senare :)

det va johanna ( www.nilssonforever.blogg.se ) som jag
såg gjorde detta så jag tänkte att jag kan också testa det haha..
men några av ''dagarna'' är ju ganska lika.. men men, ska göra mitt beeestaaaa

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.
Dag 2: En bild på den personen/personerna som vet mest om mig.
Dag 3: En låt som betyder mycket.
Dag 4: Fem bekännelser.
Dag 5: Bild på en tid du saknar.
Dag 6: Gammal och ny bild på dig.
Dag 7: Tre bilder från din förra sommar.
Dag 8: En bild som får dig att le.
Dag 9: Bild på något som betyder mycket för dig.
Dag 10: En bild på dina bästisar.
Dag 11: En bild som betyder någonting.
Dag 12: Tre saker jag inte skulle klara mig utan.

the mentalist snart!

ska snart kolla på the mentalist! älskar han jane!
haha han är så jävla klockren och så duktigt kall!

skolan idag va helt okej.. efter skolan jobbade jag med mitt so arbete, essänen, och jag är färdig! :DD riktigt skönt att slippa de möget nu när den snart ska vara inlämnad, på torsdag tror jag det va.. så nu behöver jag inte tänka på den mer iallafall, men ska läsa igenom den sen och kolla riktigt, men det känns bra iallafall, det blev fyra papper totalt.. och sammanlagt då 8 sidor hahahah JOHANNA! ;) :D:D

när jag hade gjort so arbetet så sprang jag en runda, skönt!
sen duschade jag och åt, sen nu sitter jag här framför datan och tvn,
och funderar på vad jag ska kolla på efter the mentalist.. hehe.
igår solade jag vilket jag glömde skriva när jag bloggade en snabbis igår :)
solade ungefär 13 minuter, lagom, kanske ska sola imorron med,
måste få upp brännan till thailand om en och en halv vecka, så man
inte bränner sig så mycke, för det är jag mästare på haha! och det är så tradigt :(

aja, nu ska jag packa ihop gympa väskan tills imorron, och sen ska jag
slappa framför tvn resten av kvällen! puss på er ♥

just nu, osminkad och söt!

chillar framför tvn!

och är så jäkla sleten sen igår! :( men det är nog ganska självklart med tanke på vad jag gjorde, och hur länge vi sov inatt! men hic du är bäst som ställer upp och verkligen är där när jag behöver dig! bokstavligen behöver dig haha! ;) har jätte fina vänner! :) puss på alla er!

haha denna bjuder vi på! bild sen imorse ;)


ösigt värre igår

hade väldigt trevligt och roligt igår haha :D kanske lite för roligt och lite för ösigt men man lever bara en gång! ;) mer kan jag inte skriva hehe ;)

vaknade för en timme sen ungefär, och vi har sovit i min lille söte säng hehe :D idag ska jag inte träna för har ont i halsen :( och sen på onsdag är det heldag på konfan :) men nu ska vi bajsa hejdå


hallå ja :)

igår sov jag hos hic med hilia! :) efter skolan behövde jag dra in till stan så dom va så söta och följde med :) så jag handlade foundation och typ bus heheh :) och lite annat! sen så ja, dåe satt vi vid datan hela kvällen ungefär, men de va väl trevligt :D vi somnade nog vid fyra tiden haha, sen imorse vid nio gick jag upp och sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi in till stan YO LISTEN UP mitt i alltihopa :D

just nu sitter hic bredvid mig och tror att hon kan sjunga,
men sanningen är att hon kan bara gunga! hon ska sova hos
mig inatt och när hon har somnat ska jag bajsa i hennes huvud, i know she like it :)

söta

CSI miami

ligger i soffan och kollar på CSI miami, bäst! Innan kollade jag på Sveriges värsta bilförare, HAHAH svin kul! :D fast mindre kul är att mamma tror att jag hade passat där sen vid 20-25 års åldern! :( haha näärå! ;)

skolan idag va tjill haha va tvungen till o skriva så :) spanskan va riktigt skön hehe :)
imorron ska jag kanske till stan en snabbis, sen kanske hem till hic med hilia :) sen vet jag inte vad vi hittar på! något trevligt hittar vi väl på! men nu ska jag fortsätta kolla på det, och säger gonatt nu för bloggar inte mer sen, gonatt! :)

fråga mig inte vad jag håller på med!


just chillin' typ

ligger i min säng just nu.. skolan idag va helt okej väl. jag vill in till stan snart! bara så alla vet typ hehe
på fredag vet jag inte vad som händer? efter skolan ska jag och mamma iaf sola, sen på kvällen vet jag inte vad jag hittar på, hoppas på något trevligt iallafall..
men nu ska jag försöka sova gonatt :)


tisdag

tisdag idag, och har haft idrott i skolan, styrka och kondition, halv roligt haha ;) efter skolan va det konfa, och sen nästa onsdag är det heldag, och då ska vi göra något med konfan, men vet inte vad haha.. har även jätte mycke träningsvärk! :( hade det sen igår, så jag sprang en runda idag också för då brukar den gå väck, men då fick jag ääännu mer! men hoppas de är bättre imorron hehe :)

16 dagar till THAILAND!! WOOP WOOP! längtar som FAN! massa kändisar ska ju dit samtidigt haha, så man är ju inte där ensam precis! ;) men de ska bli så jävla gouuttttttt!!! :D

heheheh något mer? nae.. eller för er som vill veta så imorron efter skolan ska jag till fridas farmor med frida, trevligt hehe :) men puss på bajstorveeennnnnnn moget jag vet, ursäkta min humor HEHEHE!

söta som få hehehe


hell yeah mf

kollar på mammor och minimodeller heter det nog.. skolan va helt okej, rätt rolig! blev även klar med so:n, eller ska renskriva också men är klar med det jobbiga haha.. när jag kom hem kollade jag på family guy sen jogga jag en runda :) men nu ska jag fortsätta kolla på tv! :)


haha i'm back dude!

Träningen idag va rolig, som den brukar va ;) fast hade jätte ont i magen i slutet och sen mitt ben de cpade och det är fortfarande cpat så typ någon nerv som ligger i kläm eller något, SJUKT störigt iallafall! Hoppas det är borta tills imorron hehe..

Det blev ingen joggning idag, så det blir kanske nästa söndag då om det inte är snöigt på marken :) men jag märkte att jag HAR dålig kondition, jag behöver inget test för att få det bekräftat haha.. Skämmigt, så ska springa en liten runda imorron, och på torsdag ska börja med det för vill få bättre kondis hehe, fast kommer aldrig att lyckas med o springa två gånger i veckan haha (a).. nae nu ska jag sova, eller försöka iallafall, gonatt :)
snygga ;*


träning!

det blev inget konditions test idag pga vädret, skönt så slapp jag skämmas ihjäl typ :)
men det är vanlig träning iallafall, och jag är jätte trött just nu :( bara orkar inte, har så jäkla ont i magen också.. men jag ska träna ändå för det går nog över snart så :) puss


I FORGOY MY LINE

so wazupwazupwazup......... :D
jag kan inte sova, mög med :( träning imorron kommer dö när jag e såhära trött haha orkar ente mer hååååååååååh aaaaahhahahahaaaaa


jag ser sleten ut!

fåret shaun (L)


yesterday

igår va jag i byn med massa trevligt folk! och efter det följde jag med emilia hem, och har sovit där tills idag. :) åkte hem innan vid ett och vi vaknade vid kvart i ett, eller jag gjorde hehe. vädret är skit! så det verkar inte bli mycket av denna kvällen, så jag och mamma ska åka och hyra film sen. :)

imorron är det träning, och den börjar med ett konditions test 
en hel timme innan den vanliga träningen börjar!
jag kommer dööööö! och skämmas ihjäl haha!
men nu ska vi snart köra, trevlig helg sug och svälj, eller sup och svälj, välj själv.

snygga tjajor för några helger sedan!


fredag

kollar just nu på family guy :) skolan idag va väldigt trevlig! ikväll blir det troligtvis byn, och efter det ska jag med hilia hem och sova hos henne! :) ska bli trevligt trevligt :D kort inlägg jag vet, men vet inte va jag mer ska säga haha, puss!

jag och johanna är snygga! :)


Jag älskar torsdagar!

För då är det så nära till fredagen..
Skolan idag va helt okej tycker jag väl :) förutom att en äcklig blatte kallade mig hora! Om han gör det en gång till vet jag fan inte vad jag gör! Lärarna sa att jag skulle ignorera det, men om jag kallar honom blatte så lovar jag att dom kommer bli svin sura på mig, men det är helt okej att han kallar mig hora!

Nog om det! Imorron ska jag nog till byn, och sen efter det ska jag hem till Emilia och sova hos henne :D trevligt trevligt hehe :) nu har jag iaf pluggat på spanskan och engelskan, så nu ska jag sova! gonatt! :)

fick hem kläderna från nelly imorse, fast två linnen va slut så dom kom inte..

fick också hem Frida tidningen imorse, och läste det här, de trodde jag inte faktiskt! :p


kollar på family guy

och Peter är gay mahaha, family guy, fattar ni? :DDDD


paff som få

tisdag, innebär att det har varit konfa och sovmorron! första konfa lektionen detta året, vi blev indelade i grupper, väldigt bra grupp jag kom i, tillslut haha! annars hade jag dött :) men saknar en liten skitunge haha hade varit lite roligt, men man kan inte få allt :)

ck, kom hit så jag kan bajsa i ditt öra!

efter konfan hämtade mormor mig, sen skulle vi hämta Frida, och då träffade jag mauri o tobbe, så snackade lite med dom. sen kom jag hem, åt, duschade. kollade posten innan och jag har fått en jävla räkning på en bok jag inte lämnat! har helt glömt bort den! så ska lämna den imorron och inte betala, eller jag ska köra lite business så går det hem som vanligt :D nej, nu ska jag sova, inget moped körande idag :( imorron kanske :D woop woop! gonatt!

snygg är jag ju -mmmmmhhhh sarkasm <33333


gonatt!

beställde lite saker från http://nelly.com">nelly.com innan! lite till thailand woop woop! har sovmorron imorron, skönt. fast ska försöka sova nu iallafall, så gonatt!


första måndagen i skolan detta året!

sitter just nu och kollar på family guy! det är bäst! va nyss ute och körde moped, HAHA jag kommer fan aldrig bli så grym som jag vill bli! :( men det ska gå, jag ska blir GRYM! :D
hehe nog om det, skolan idag va duktigt seg! men det är väl så måndagar brukar vara.. nu ska jag fortsätta kolla på älskade family guy hehe :D

snygga vi är, right?!


sega söndag

jag vet inte varför jag påbörjade detta inlägget egentligen för jag e så trött och orkar knappt skriva vad jag har gjort idag.. har varit i hörröds församlingshem och ja haft en liten gudstjänst sen bjöd dom på fika. annars har jag bara chillat, för har varit sleten sen igår haha! nä, gonatt!

har sån jäkla bildbrist! och man kan ju inte lägga upp bilder när man bloggar från datan heller! så de blir en söt bild från tomtecupen på mig o emilia som jag hittade! :)


cup

va roligt som vanligt! men vi spelade inte jätte bra, förutom sista matchen, damn vad vi ägde!! :D men vi förlorade ändå, fast bara med två-noll, och det laget vann typ med fem-noll alla andra matcher dom spelade.. vi förlorade alla matcher också.. men men, se det positivt, att vi inte gick till final, för då hade vi spelat typ nu vid tolv haha..

nu är jag iallafall svin trött, och imorron ska man sitta i hörröds kyrka klockan två, så jag ska sova nu, med mitt blöta hår, haha hatar att sova med blött hår, det suger! gonatt!


fredag den trettonde!

skolan idag va helt okej, fast en lärare tog min mobil, och sa att jag skulle få den i slutet på dagen, men fuck no, så jag snacka lite grannt med henne o fick den strax efter maha! that's business sons!

efter skolan drog jag hem till felle, sen vid sex åkte vi till jacke, som bjöd på tacos hehe :) va hos honom med felle då ju, och emilia, albin, albin, mauri och tobbe, sen kom hannes och ralle en stund också :) jag åkte hem för ca en timme sen, och just nu ligger jag i sängen och raggar cupen imorron! ska kolla lite bloggar nu, sen ska jag sova så jag är pigg imorron! LÄNGTAR SOM FÄEN! :DD puss! ;*


fast and furious

kollar på fast and furious, fjärde filmen :)
brian o'conner e duktigt het! (paul walker) nu ska ja fortsätta kolla på filmen, btw, dagen har varit duktigt bra, spanskan va lätt bäst! haha puss!


första skoldagen detta året

va väl helt okej? :) de va väldigt chill iallafall ;) kollade på film, och hade matte och bild sen hade vi inte något mer tror jag ;)

men nu är det allvar! jag är riktigt stolt med hur jag har börjat detta året, och jag ska fortsätta hålla det jag lovat, (sluta sutta ***) ska även fortsätta hålla betygen uppe, även höja vissa som jag vet att jag kan göra bättre! jodå, det ska bli bra detta förhoppningsvis iallafall.. ;)

ska även försöka somna tidigare än två idag, fast det känns lovande för jag e faktiskt lite trött nu, så gonatt! :)

johanna, jag och emilia idag på bilden! :)


WOOP WOOP IMORRON IMORRON IMORRON!!! :DD

börjar skolan, jag vet, men min rubrik är menat till en annan sak!!! :DDDDD HEU VAD JAG LÄNGTAR! fast tänk om han bara 'tyvärr' DÅ BLIR JAG LISSEN! :(
men nu ska vi se detta positivt och hoppas på de bästa!! :D PUSS GONATT!

D <3333333333


Nu ska ja svära lite!!

Klockan är snart fucking helvetes halv tre, och jag kan fan inte fucking sova!! Har vänt på dygnet helt och jävla hållet! Jag hatar det, speciellt nu när det är skola på onsdag med! Helvetes jävla mög!! Har iallafall ställt klockan på elva, så jag går upp innan ett iaf.. Så kanske jag är trött imorron kväll!

har kollat på mopeder haha, fick ett ryck innan idag! ;) och under denna tiden jag inte har kunnat sova, så har jag även tänkt ut en plan för att jag ska kunna ha råd också! Damn that dawg am i!


LET'S GO SHITLESS! eller vafan säger ni?

rubriken talar för sig själv


all electric typ

HOJ! what'z up dudaaaaaaaaaaas!? vad har jag gjort dom dagarna jag inte har bloggat? emilia och felle sov hos mig i fredes, lite halvt ösig fredag faktiskt ;) i lördes tror jag det va, eller? nae? eller jo, kanske.. iallafall, då va jag och emilia i byen med oliver och oscar :) what else? :) jag vill hitta på något ikväll! typ degeberga, för min sko är lagad nu hehehehe, så jag slipper frysa om min fooeeet :) aja, på onsdag börjar skolan :(((((( sen är det cup på lördag! :D och om en månad chillar jag i solen i thailand, fan va gött! men nu ska jag duscha iallafall, ha de bra! VARFÖR KAN MAN INTE GÖRA TEXTEN TJOCK, SNEA DEN, ELLER UNDERSTRYKA DEN? MAN KAN JU INTE LADDA UPP BILDER HELLER? jag fattar ingenting? hur fääääen gör man? jag som tänkte lägga upp lite söta bilder som jag emilia och felle tog i fredes! :(

HÄRLIGT VÄRRE SVERIGE!!!

va hos felle igår med Emilia, sen kom tobbe och mauri. kollade på ishockey, den började lite efter två, och det blev förlängning och i förlängningen släpper rysslands målvakt ÄÄÄÄNTLIGEN in ett mål!!! :DDDD jävlar vad glad jag blev hehehehehe :DD Sverige ledde jätte stort med skott.. typ 50-10 eller något, men Ryssland har typ vms bästa målvakt och han va svin duktig faktiskt!

förresten för er som ville veta så åkte tobbe o mauri hem vid fyra, sen fortsatte vi kolla på ishockeyn, så vi gick och la oss vid fem imorse haha, och sen gick vi upp vid halv två, sen åkte jag hem, och nu vette fan vad jag ska göra resten av denna kvällen, själv hemma iaf, och kan inte komm ngn stans haha.. men kanske blir ändring på det sen hehe! puss på er, puss på alla söta duktiga småkronor inatt haha!


hallå bitchäääässsss

va i stan med mamma en snabbis, efter vinslöv, och för er som vill veta så handlade vi massa korv där haha.. handlade en trippeltång i stan också, tungt jag vet heheh..
Imorron är det en helg dag och jag vill hitta på något.. jag är ensam hemma på fredag också, om jag inte ändrar på det då alltså :) lösnaglarna är på också, trevligt! vädret suger, mindre trevligt! nu ska jag sova, trevligt, puss! -(ar) är också trevligt! ;*
haha vad vitsig jag är då!


påväg till vinslöv!

men jag vet inte varför..


bara måste säga att

imorron tror jag inte att jag har något liv, så då ska jag sätta på mig lösnaglar, som alfred hittade på mitt rum när han va här, hm, kanske de..


första inlägget detta året!

har inte orkat blogga dom andra dagarna på detta året men men hehe! året har börjar bra som fan! och jag hade duktigt roligt här hemma på nyår tillsammans med felle o emilia, sen vid tio kom mauri och tobbe, sen efter tolv kom albin och alfred! :) hade duktigt roligt, vi gick väl o la oss vid åtta för dom stack vid halv sju haha, jodå, all night bokstavligen! ;)

har inte satt min fot i degeberga detta året änsålänge tror jag haha ;) för er som ville veta.. skulle gjort det igår, men det blev changed planes! får ändra på det snart, och om inte så börjar ju skolan nästa vecka.. :(

aja, va typ nyss med mauri och tobbe iaf, dom kom hit en runda i detta vädret haha, men jag tvinga inte dom iaf, men alltid trevligt med besök hehe :) nä, nu ska jag väl snart sova, och se vad som väntar imorron haha, livet leker och det är toppen, haha puss!


RSS 2.0