shit i huvet

haha, mina inlägg har ju dampat sönder :( och jag har lagt upp dom typ hundra gånger om, men de fixar jag en annan dag haha..


gott!

är hemma nu, och har precis lagt mig i min sköna säng! har haft de fin fint på mallis! nu ska jag sova i min älskade säng, sen imorron är det 30 års fest, men jag tänker träffa mina saknade vänner lite senare på kvällen iallafall, för dom har jag saknat väldigt mycke! :) bara chillar, eller vad dom säger haha..


gott!

har det allmänt bra här på mallis! 30-35 grader i skuggan, gott! :) beger oss hemmåt imorron eftermiddag! saknar rätt många personer där hemma :( puss på er :))))


väntat sen fyra!

flyget blev försenat och vi har hängt här sen tolv idag, planet går om en halv timme, och skulle egentligen gått vid fyra, suck! men men, vi gör ett andra försök om en halvtimme iaf haha ;)


flygplatsen

snart blire mallis med mor, mormor och frida! :) ha de bra för de ska jag ha!


sommarlov nu då ja!

fast det har vi haft ett bra tag! och jag har hunnit jubba lite, varit med jätte bra personer, och de har hänt så jäkla mycke alltså! sen igår och dagen innan det va jag på Kiviks marknad med väldigt fint folk! :) och igår timmen innan vi drog ifrån marknaden va sjukt ösig haha! så jäkla kul, livet lekeeeerr!! :D men nu har jag väl inte mycket mer att lura i er? bara att i övermorron, på fredag, åker jag mormor Frida och mor till Mallorca i en vecka! :) ska bli så skönt att komma till värmen! och få komma ifrån den tradiga sommarn här i Sverige haha..! ligger i sängen och snorar sönder haha, hoppas min förkylning blir bättre innan vi ska flyga iaf :)


RSS 2.0