syslöjd

oppa har syslöjd, traaaaudigt! :(


sängennnnn

ligger i sängen och har jätte tråkigt :)


gonatt!

hemma nu efter en härlig kväll hos Jens med Simon! kul som vanligt!:) nu ska jag sova för är trött som ett as! igår va vi på kalas hos min kusin som hade fyllt år, kunde varit bättre men men! fast sen kom Simon och company och räddade mig hehe! :) gonatt !


showeeer

duschat nu efter en kul träning :)
skolfotot idag blev inte alls bra! :( men tog en grupp bild med johanna Emilia och felle, den blev bra på oss iaf! :) nu ska jag göra av med pengar hehe..


skolfoto idag!

och är inte taggad alls! :(


change

allt förändras.
men det gör väl allt någon gång ändå.
orkar inte bry mig om det det det det det och det. bara om det det och det. men så är det just nu iallafall, och jag mår bra ändå helt ärligt.
nästa helg är det en ny ort på schemat troligtvis :D hej på er!


synd om majjjjj

är så himla förkyld buhu! :( men duktig jag är så tar jag mig ändå till skolan hehe! ;)
ligger på soffan och kollar på skilda världar och har precis duschat, skönt!
försöker bli frisk tills fredag då det är match, och jag tänker va med även om jag inte är frisk haha.. så har inte tränat idag faktiskt.. men men, ska fortsätta kolla på detta nu och krya på mig, hej!

sleten bild ohja, men det är sleten jag är just nu hahah


förlust ännu en gång

förlorade med ett noll idag mot Osby, men vi va grymma.
efter matchen, fick jag så satans ont i huvet.. och efter massa vatten och vila sitter den fortfarande i. spyr snart och jag skojar inte, så ont har jag.. ska snart äta och hoppas det går över, orkar inte sitta hemma ikväll! :( hoppas ni mår bättre än mig höhö, hej!


RSS 2.0