Skolavslutning imorron =oppa loca oppa!!

Imorron slutar vi åttan! Sen är det allvar som gäller, om lite många veckor. Efter sommarlovet.. men först ska jag njuta RIKTIGT mycket på detta lovet! Åka utomlands, och såklart rundor med mina söta och härliga vänner! Och sen tjäna lite pengar med :) hehe

Nu mår jag bra! :) Puss på er!


Upp och ner

Allt är upp och ner, hela jääävla tiden! Och jag är så sjukt trött på det, men om jag slutar kommer jag må ännu sämre än vad jag gör nu.. Så stört att det kan ändras så snabbt? Hur jag bara kan påverkas av det så satans lätt? Fattar inte..

Taggar två prov imorron! Engelska och spanska, spanska är omprov hehe.. Men jag tycker de är så satans svårt.. Och tråkigt. Sen imorron ska en berättelse va klar i svenskan, som jag inte har kommit halvvägs med, men med tanke på att vi har svenska jääätte länge imorron, så fixar de troligtvis sig..

Aja, imorron är det fredag och då hoppas jag på att jag mår bättre än vad jag har gjort nu ikväll, har legat och sovit, känt mig allmänt konstig? Och jag är fortfarande trött? Fattar inte.. Nej nu ska jag sluta deppa och sova istället! DET ÄR JU TROTS ALLT FREDAG IMORRON! sen bara en vecka tills skolan slutar, sen efter det börjar cashen rulla in HIHI!

Freddie och jag hehe, tillsammans är vi bäst!


RSS 2.0