GOTT NYTT ÅR!

idag är det sista dagen på detta otroligt roliga år! fast det har ju haft sina brister också men för det mesta har jag haft skit skoj!

nu sitter jag framför tvn och om typ en timme kommer hilia och hicia, för att fira nyår med mig hehe :) tråkigt att fler inte kunde! men men, vi har alltid roligt ändå! och detta året ska verkligen firas!! :D


tomorrow it is!

imorron är det nyår, och jag längtar som fan!! :D woop woop!!!!

sov hos hilia inatt, och igår va vi i byn. åkte hem rätt tidigt från hilia, för hon skulle iväg och shoppa, så jag blev lite avis, så efter vaccinet så tog jag bussen in till stan med felle jossen och hannes, hannes gillar spott! sen när jag hade handlat lite så mötte jag o felle upp dom två igen och tog bussen hem med dom :)

NYÅR IMORRON OPPAOPPAAA!


smidigt hilia!

tshehe


cup i köpingebro!

japp, precis! det gick väl inte lysande precis, men sista matchen va vi faktiskt riktigt duktiga! även fast vi inte vann men de kändes jätte bra iaf :) vi förlorade tre, och det blev oavgjort två, måste även tillägga att jag gjorde ett mål eheh :D lite kul :)

när jag kom hem vid nio, halv tio, hoppade jag in i duschen, sen åkte hilia hem, för hon hade åkte med oss till köpingebro, och strax efter det träffade jag dom fyra vanliga gaysen som brukar hänga utanför mitt hus, hehe nejmen :) aja, alltid trevligt med lite besökkkk :) men nu ska jag sova, ska upp typ vid nio imorron tror jag, ska nog åka o sola, skönt! gonatt :)))))


01:01!! ;) taggar inför imorron!

haft en trevlig kväll i degeberga! HAHAHA EN BARNVAGN!!!! :DDDD jag kissade nog på mig lite!

haha nog om det! imorron är det cup i köpingebro! :D ska bli riktigt roligt! :) första cupen med nya tränare! längtar som fasiken :) men men, jag kan iaf sova länge för vi ska inte åka förens vid tre eller något sånt :) men jag ska iaf försöka sova nu, puss :)

haha, denna bilden får mig på så jäkla bra humör! det rullar på så bra nu för tiden, och stundvis älskar jag det! puss på livet, man lever bara en gång, do it, just for fun!


hai haaaaiii!

i söndags va jag i kyrkan, igår alltså, klockan nio på morronen, träffade älskade fanny där också! <3 för va i huaröd för va hos far :)

idag har vi varit hos chatarina och andreas, firade lite jul där för träffade inte dom på julen, så fick paket och sånt nu :) och när vi kom hem vid halv tio kom albin jacke tobbe o maui hit, så snackade med dom en stund, sen drog dom :) sen gick jag in o kollade på tv hehe :) men nu ska jag sova tror jag, pyssss!

-jag får seriöst damp på mig själv! jag ångrar mig alltid efteråt, åheeee! blir så sur :( nej fan, jag ska köra, och satsa när det verkligen går! DO IT, just for fun! ..


om en vecka!

om nästan EXAKT en vecka ska man smälla raketer!! :D haha gonatt!


god jul igen :)

snart ska vi gå in till farmor o kolla på Kalle anka :D ha en fortsatt trevlig jul!

bild sen igår!


go jul

god jul bitchäääässs!!! om en vecka är det nyår, och jag har INGET planerat!! :( de måste vi snart ändra på!

fick många fina saker idag, pengar, presentkort, saker till håret typ spray o sånt, skal till mobilen, och lite annat smått användbart! :) men nu ska jag sova, ska upp tidigt imorron och dra hem till far o fira där! Puss!


Lilljul

ska snart iväg och fira jul med en del av släkten :) puss!

bild från avslutningen, älskar er tjejer!


Två roliga dagar!

bilderna i förra inlägget blev cp! menmen!


igår efter avslutningen åkte jag in till stan med stefan och frida, handlade julklapp till mamma, senare på kvällen drog jag till byn, träffade trevligt folk som vanligt, och emilia följde med mig hem och sov här, tills idag! :) när vi vaknade va vi med jacke och albin, dom kom hit och va lite sociala :) sen nu på kvällen så va mauri o tobbe här, men dom drog för någon timme sen, och nu ligger jag i sängen o ska snart sova. imorron är det lilljul och då ska vi till Peter o Sandra och fira jul! trevligt! Jävlar vad tiden går snabbt! men snart är det cup, och sen är det snart nyår! Jag längtar som fan till nyår!!! :D men men, nu är det slut på denna saga hahah puss!


Fan vad bäst dag! TOMTECUPEN!!

haha, otroligt jävla rolig dag!! :D sov hos felle inatt med Emilia :) sen fixade vi oss från klockan halv åtta, till nio, och fifan vad granna vi blev! :D jag älskar oss! och såklart fanny!!

tomtecupen idag då ja, jävlar vad bra hejarklack vi va! ;) fast nästa år ska vi fan va med o spela ut alla! ;) haha nu längtar jag som fan! :D men men, imorron slutar skolan, och det innebär betyd, lite nervös! Fast det är imorron! ;) nu ska jag sova, dagen har varit bäst, pusssssssss!


yes!

har varit hos sara sen fyra tiden, firade henne idag :)

har packat litegrann tills imorron, för ska med felle hem direkt efter skolan, för på tisdag ska vi tre-fyra? köra på, riktigt hårt! IGEN! ;) men det är bara gutt! ha de bra, nu ska jag försöka sova! puss, jag älskar livet sometimes, och sometimes har jag en bra känsla. ;********


gårdagen!

fyfan vad trevligt och roligt jag hade igår! jag ångrar bara att jag inte tog det lite längre, men så som det blev, de va otroligt skönt o så jääävla härligt!!!! :D PUSS PÅ LIVET NU LEKER VI! OCH JAG ÄLSKAR DET!!!

haha bild sen igår, när jag va liiiite trött med andra ord!! ;)


ångest, ångest som faaaaaaan!!! :(

vilken chans! jävlar!
vill bara spola tillbaka tiden! ÅHEEEE! i am in fucking love!!!!!!!


MINI SIDECUT! :O


fakk

JÄVLA C! DU SUGER! JAG HATAR DIG!!!
betygen går inte på personligheten, NAAEE, INTE ALLS!!!!! :@@@


let's do this in one take! typ

sitter o kollar på tv, och ska snart gå o packa lite, för ska till söta felle imorron! :) ska till henne direkt efter skolan för vill inte vara hemma för här ska vara folk, o dom kommer redan vid fyra tror jag :p men men.. skolan idag har väl varit som vanligt, vickan va inte på spanskan haha chill! fast nu ska jag pääckah, pusskisen!

-in ya face nancy grace! HAHAHA family guy i mitt hjerta!


nice pic! HAHAHAH FATTAR NI?! :D


staden

va i stan idag med fina tjajor! emilia o felle med andra ord :) handlade en julklapp, och lite andra saker! på tisdag gör vi byn på dagtid! och på heltid såklart! (för jag menar vi kör ju hela skoldagen) jag längtar som fan! haha ska bli duktigt tungt! ;)


men men! nu ska jag sova, och jag bjuder på en bild tillsammans med emilia, ja, hon får helt enkelt bjuda på den! ähfan, vi är snygga!


rubrik

FÅR DAMP!! KAN FAN INTE SOVA!! :( de va nog för att jag sov så länge idag.. men jag har ju tränat idag o då brukar jag somna lätt.. men nae! inte idag! har inte sovit nånting sen jag gick o la mig.. FÅR PROBLEM PÅ MIG SJÄLV!! kommer va svin trött imorron ju!! :( hatar när man inte kan sova! Det är värdelöst som fannnnnn!!!! :((


söndag

haha fan vilken ångest jag har! vaknade för en timme sen, alltså sov jag till klockan två! får alltid ångest när jag sover längre än till tolv, vet inte varför men det är så iaf haha.. fast har inte sovit länge på ett tag så det behövdes ;) nu tänker jag gå o hämta mina engelsk böcker, sätta på tvn och sen plugga lite engelska, och kolla lite på tv. sen ikväll är det träning! puss på er bitches HEHEHEHEH! förresten, idol va riktigt kul i fredes, amanda vann, och jag bydde inte mig så mycke haha för det va ju otroligt jämnt! hon hade 52 procent av rösterna! och då hade ju han 48 procent, så han kunde ju lika gärna vunnit, otroligt jämnt! men men, puss på er :D blogg.se är helt wieeeerd?! :p

påväg hem igen

sitter på tåget nu igen :) har nyss pluggat engelskan, och ska lyssna på musik nu och kanske sova lite, är rätt trött haha..


heeeeuu

sitter på en restaurang vid tågstationen, ska snart äta, tror tåget går vid fyra någon gång :p hem till älskade skåneland igen! <3 haha ;) fast stockholm är bra på sitt sätt, tex tunnelbanan de är jäkligt bra och smart ;) och shoppingen, muuuuums! ;) men nu ska vi snart äta, ha de gutt , puss


IDOL

rätt bra tryck här!!


på hotellrummet

ligger på golvet på hotellrummet för soffan o sängarna e upptagna haha, ska snart göra vid oss, och sen dra till globen.. är duktigt trött och vädret e inte det allra bästa precis :p men men, nu ska jag inte klaga mer haha ;)

schleten tjaj på golvet haha!


pluggar

sitter på tåget och pluggar inför engelska provet jag ska ha på måndag, öh, tradigt..

snö är det här iaf! var vi nu än är..


det gick tydligen att ladda upp bilder ändå, bara för att jag skrev det ;)

inlägget under då alltså ;)


påväg till sthlm

sitter i bilen nu påväg till tåget, ska åka från hässleholm tror jag?.. sen ikväll ska vi kolla på idol i globen ;) men nu ska jag fortsätta spela lite på mobilen haha puss!

kan inte ladda upp bilder, vet inte varför men de e väl dålig täckning här haha!


schleten dag!

sitter i soffan och kollar på tv 6, 2 fast 2 furious går där ;) ett tag sen jag såg den filmen :)
skolan idag va helt okej! förutom att jag vaknade klockan åtta i morse, och gjorde vid mig på tio minuter, fast jag plattade bara håret, och sen när jag kom till skolan så drog jag på lite smink haha. har varit jäkligt trött idag också, så sov en stund efter skolan när jag hade kommit hem :)

men bu börjar filmen, puss
-fan vad det är bra med att kunna mobil blogga, duktigt skönt!


fin bild! ;* från bromölla i somras

har nästan nyss lagt mig i sängen, och ska snart sova! skola idag som vanligt, va lite sådär, men jag gillar action, ibland när jag är trött gör det min dag haha! ;) och idag va jag ganska trött..

men men, nog om det, på fredag är det engelsk prov, och då är inte jag där, för ska till sthlm o kolla på idol finalen med mor stefan o fraiida :)

måste bara tillägga att denna helgen som nyss va, den va duktigt bra! jag älskar emilia ;* men nu ska jag sova, puss

- haha, fan vad kul!!! de trodde jag inte! ;)


hmje

modildlodd. :)
är med hilia, hon bajsar just nu :) puss puss :)


jag är kissnödig!

veckan har gått så saaaaaatans snabbt! :o
och den har varit ganska kul! :D heheh!
hade kvarsittning i torsdags, men det va kul
folk som hade det, så de va rätt kuuuuul ;) haha.
och efter den stannade jag o felle i degeberga, råålit!

igår va jag o emilia i byn med hmm, 8 andra så ja, vi va ngra stycken, men de e bara trevligt! men jag börjar fan bli förkyld igen! hade precis blivit av med förkylningen, men idag kom den tillbaka, har lite ont i halsen och är lite heheheheh snorig :D M-Y-S-I-G-T jag vet! fast jag får nog skylla mig själv.. (a) men jag e nog bättre snart, för ska duscha och städa rummet så jag piggnar till lite :)

ikväll ska vi på kalas/fest för min morbrors tjej fyller år!
sen när vi har varit där en stund, så vill jag dra till degeberga
om där är socialt folk då alltså, som igår ;) (och om jag får)
men vädret är ju rätt fult! :( men de finns alltid ngn som
man kan dra hem till :) som igår haha :) men men pussssssssssss!

RSS 2.0