I helvete

I helvete att sängen kallar! Jag ska gyssla i mensas hjärna, så han får trippel gysselhjärna, fan va mööjset!


HAHAHAHAHAHA!

Om vi pippar så har ni speed dating runt om oss! HAHAHAHAHA fy satan nu har jag inte många liv kvar, för jag har bara dött! Nu ska jag bli Jesus och återupplivas igen, så j-m och jag pippa varandra!!!!!! PUSSSSSSSSS

ösig kväll, och vi avslutar den med att freddie och felle sover hos mig inatt! :) pusssss, nu är ja glad!!!

Såhär glad gånger tusen!!


Härligt

Halvt ösig kväll och natt igår här hemma haha ;) Idag kanske vi slår till igen, vem vet när det är speciellt jag Emilia o felle som planerar mehe! :) vaknade lagom tidigt för mauri o albin skulle hem vid åtta för dom sov här inatt :) men nu ska jag fråga mina babes om dom vill köra moped hehe! :D haoj me di!

Emilia och jag står för denna söta bild hehe!


Synd om mig

Orkar inte kolla på storebror, ska sova nu.. Ska bara klaga lite över att jag har ont i min hals som fän, de bara kom nu på kvällen när jag va hos fittas, hehe smått kyl va de att gå hem från bussen ändå! :D mmmmh muffins haha!

Nej nu ska jag sova och hoppas på att mitt halsont försvinner tills imorron, och speciellt till lördag så jag slipper ha ont i halsen då när jag ska träffa några underbaringar! :) gonatt!

wooppa, sexy and we know it!


Nu rullar vi!

Fyfan vad det värker i mitt vänster knä, för att jag skulle visa hur man gick in i en stol idag, mindre bra.
Sen har jag ont i mitt höger knä för där har jag ett äckligt skrap sår som det gör ont i bara jag böjer på knäet typ.. Feta problem jag har va!

Har inte gjort detta på länge känns de som.. Men allting rullar på rääääätt bra nu tycker jag verkligen! :D puss på er, nu ska jag fortsätta kolla på tv, sen snart är det storebror, ha de gutt!
Helgen va osså rätt trevlig och mysig förresten, med folk här hemma hos mig, och de kör vi på igen på fredag, opppaaa!


Stekigt som bara den

Skolan idag gick hyfsat bra, städa me lajjjkk, nej skoja bara..
Iallafall efter skolan följde hicen med mig hem, pluggade lite på provet, haha lite duktiga får man väl vara! Sen vid halv sex kom två muppar hit och muppa sig, sen åkte hicen, och då skickade jag hem mupparna, men sen kom mupparna med hicen igen vid sju, haha mycke liv vi har! ;) nej det är trevligt! Men puss på er imorron ska jag plugga om ni vill veta.. Nu är ja svin trött :( så gonatt! Tre veckor framöver håller jag mig hemma, gutt


Stå för vad ni har gjort.

De gör jag, och jag hoppas inte jag blir lämnad och sviken av min vänner bara för det, för så falska vänner har jag inte, inte vissa iallafall, ni vet vilka ni är! :)

Halvt trevlig kväll nu också, känner mig väldigt social hehe :) men nu orkar ja inte blogga mer, ska försöka sova, men jag älskar många och denna helgen har varit så jävla ösigt rolig! Puss på er för imorron är det allvar!! ;)


Woop woooop!!

Ösig kväll som fan, de e såhär de ska vara!! Adrenalin kick som bara den, fy satan va kul!!!! f a! men sen är jag ju äckligt klumpig som vanligt och det slutar ju då såklart med lite uppskrapade knän och händer, men roligt va det! ÖSIIIIGT! Gonatt!


woooppaaa!

Har haft jävligt roligt idag! I skolan också för den delen, laddade mobilen i taket hahahah fråga mig inte!! :D

Stannade i byn efter skolan med trevligt folk, jonte hanna freddie felix och såklart hicen och hilia! Sen träffade vi jätte mycke annat trevligt folk, underbara hela högen!! :) skoter, jadåååå grymma är vi!!! :D svin roligt, fan alltså! <3

Är lite stolt över hicen också, fortsätt forska, och stå på dig honey!! :D hilia med då ju såklart, fast hon har forskat färdigt och hittat de hon forska efter, haha ni fattar nog! :)

Sipan i storebror är bäst hahaha!

Imorron vill jag träffa trevligt folk igen, kanske hos mig? Får se! Men nu ska jag sova för ska upp vid tio och dra in till stan med mor och fixa lite småsaker, träningskläder hehe, gonatt allihopa!

Här laddar vi mobilen i taket, oppaaaaa!!


Wooiip

Kollar på bigbrother nu, duktigt underhållande!
Imorron ska jag ha minst lika kul som förra fredagen, om inte roligare! ;)

jag har jääätte ont på min näsa kom jag på. För inatt slog jag huvudet i fönstrets lilla kant som sticker ut vid väggen, fick näsblod också, men de va inte alls mycke, så jag somnade om lika snabbt igen, och har bara ett jäkligt svagt minne av allt haha.. Så jävla kass är jag när jag sover så de är inte sant! Jag kan erkänna att jag är klantig ibland, men att jag är minst lika klantig när jag sover, är illa hahah! Aja, alla är lite värdelösa någon gång hahah!


här sjunger vi!! :D


Snö

Sket nyss ner mig när ja kolla ut och såg att de va snö.. Jävla skit väder!! :(


Trött

Är så jävla trött trött trött trött! Alltid, speciellt efter skolan. Men jag har inte tid till att sova, känns så stressigt allting. Den ända gången jag slappnar av är på fredagar eller lördagar, om jag är med mina vänner, då mår kag som bäst. Då tar jag bara tiden som den kommer, och tänker 'bara på nuet' och det känns underbart. Men jag pallar inte något som har med skolan o göra, och lite annat också, inte bara skolan.. Vet inte vad det är med mig? Behöver kanske mer sömn haha.. Men gonatt!!


Jag kan, och jävlar vad jag känner för det! Ska jag göra det 'just for fun' ? Jag vet inte.. Men fan vad jag vill, men jag vet inte vad som hindrar mig..? Men det är nog bäst att låta bli om man ska se bra ut utåt, men om jag inte orkar bry mig då? Äh skit i min depression nu, gonatt


GODKÄND PÅ SPANSKA PROVET!!

WOOIP VAD GLAD JAG BLEV!! Trodde jag skulle få omprov, men jag klarade de, yes! Ska bara göra om en liten liten del, och det handlar om kläder, man ska beskriva och grejjer.. Aja nog om det för nu ska ja sova!
Konfa imorron och en timme senare när konfan är slut så är det möte på skolan så jag o felle stannar kvar och röjer lite i byn i en timme. Puss på er!

det går bra nu..


Vi rullar..

Hade jätte roligt igår verkligen!! -äntligen fick du se vad jag menade, fan vad glad jag blev, jag kan jag också! Men nu är jag jätte trött ska sova nu. Bra att Jessica åkte ut ur storebror!! Hon är ju bara föööör dryg!! Träningen idag va fett ösig! Puss på er!


jo, man kan ha kakan och äta den, det är bara till att inse.


Härligt!

Igår va det fredag, och vädret va så sjukt bra! Solsken hela dagen, härligt som bara den! Så efter skolan stannade jag Emilia o felle kvar i byn med riktigt fint folk! Har nog inte varit så många på jätte länge haha? Men det va riktigt trevligt iallafall och roligt hehe :)

åkte hem vid halv tio typ och sen kollade jag på bigbrother sen gick jag o la mig, fast jag hann ju gratta min söta vän hilia som BLIR FEMTON IDAG! :D GRATTIS IGEN! jag eelskar dig! <3

men nu ska jag få tummarna ur röven och städa mitt rum, här ser förjävligt ut.. Och ikväll så ska jag nog va med hic :))) puss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1489883/images/2012/pic_192176240.jpg" class="image">


ESPANOL IN MY ASS BITCHES!

rubriken talar riktigt starkt för sig själv! Jag gillade spanska innan, men nu är det så in i hela helvetes svårt och så in i helvetes tråkigt! Prov imorron, mums säger jag bara! Känner på mig att jag inte kommer blir godkänd på provet.. Men det är ju alltid någon som ska vara sämst ju! Nä nu kör vi, F, HERE I COME!

idag har jag haft lite smått roligt i skolan, speciellt på so lektionen HEHE! Jag och felle ( fcarlsson.blogg.se ) sov under tidningar för vi hade jätte ont i våra magar, så Johanna ( nilssonforver.blogg.se ) bäddade ner oss där! :D -ja, jag gillar att länka folk :) men nu ska jag gå igenom häftet en gång till med massa spanska glosor på, och massa annat smått o gott på, puss på er!

Btw, jag och hic hade sjukligt snygga tights på oss idag! :D hon hade senaps gula, och jag hade lila :D dom vi hade på tomtecupen :)

Jag älskar so!!


RSS 2.0