Slöjd

Jag HAAATAR syslöjd! Jag hatar E också!!! :s fuck detta!


Gonatt

Gonatt , engelsk provet idag gick hyffsat tror jag, och nu taggar jag spanska prov på fredag, men jag kommer få omprov på det , jag känner det på mig, för har inte varit med i spanskan alls den senaste tiden, för det är jätte tråkigt som ni fick förklarat i det förra inlägget hahah..

aja, gonatt! Förresten tack hicen för att du bloggade när jag bad dig om det, så jag hade nått roligt att läsa! :D

Långt hår, gjorde extenstions eller hur de stavas, i Thailand, satte typ i sånna ploppar, vita.. 1000 svenska kronor kostade det ungefär, och det ska hålla i fem månader men de vettefan.. Haha.. Är iallafall väldigt nöjd, och det är äkta hår med :)


Alla orkar inte alltid

Jag suger på detta verkligen.. Orkar inte :( har engelsk prov imorron och känns som jag inte kan ngt alls, men de ska nog gå bra för de verkade inte så svårt och jag har pluggat lite nu ju!
Men däremot spanska prov på fredag, och ja har inte pluggat ALLS på det, och jag som har såååå svårt för det! Även fast Vickan tror att jag kan så mycke bättre än vad jag gör ifrån mig, men jag lovar, jag sliter som fan med spanskan men jag tycker bara det är så piss off fucking tradigt och tråkigt så de e fan inte sant! Och när det är så jävla tråkigt så är de fan inte roligt för FEM JÄVLA ÖRE! Vet inte varför jag är på dåligt humör.. Har jätte ont i magen också, kan vara därför kanske.. Men det är inte mensvärk, de är något annat.. Och det känns bara som att det är så jävla mycke också.. Typ nu när jag ligger här i sängen, och kan inte somna så blir jag så jävla stressad och irriterad för jag inte kan somna, och ju mer irriterad och ju mer stressig jag blir, ju svårare blir det att somna. Är väl inne i en jävla depression haha nejmen typ, känns lite så.. För känner mig just nu jätte stressig i skolan för ligger efter i rätt många ämnen känns det som.. :(

eller så är jag kanske bara nervös inför provet imorron, och livet på fredag!! nej nu ska jag lugna ner mig och sova, för trött är jag!! Puss på skithuset


Jorå lite fett

Skjutit idag ju, riktigt kul! :D sköt först med en caliber 22 revolvern, och fick 55% sen sköt jag med en 9 millimetare och fick 65%, jag fick bättre än båda Robin, på båda gångerna, meheh stolt! :D jag blev trea av killarna för Stefan o ralle va bäst haha.. Men jag va inte långt från ralle! :D men roligt va de iallafall! :)

när vi hade varit där, så åkte vi till hotellet och tog på oss och gick till stranden och va där några timmar :) och nu ikväll har vi varit och ätit med alla sjölandrar och en del av deras släkt, för ralle blev 18 idag :) men nu ska jag nog upp till rummet och chilla lite sen sova :)

jag vill heeem! :( tio dagar hade räckt, jag klarar knappt två veckor haha! ;( men puss på er hehe

bild från när vi va på båtresan :)


Kill

Ska snart iväg på en skjutbana, gutt! :D
Igår va vi och såg the big buddha eller hur de stavas, hos munkarna hehe :) sen på kvällen när vi hade fått massage så började det ÖS regna, det bara öste ner, helt sjukt! :o men idag är det fint väder iallafall :) men nu ska vi ta en tuk tuk till ett annat hotell där vi träffar dom vi ska skjuta med, bye :)

45 meter hög jodå


marknad

jag har sån jäkla ångest! :( har inte pluggat alls till dom två proven jag har efter sportlovet när vi kommer hem från Thailand! Och dom proven är spanska och engelska, sånt svårt mög! Iallafall spanska, men engelskan verkar svår denna gången den med.. Men man har fan ingen lust att plugga här i värmen! Och jag kommer verkligen ångra mig, riktigt mycket, men jag orkar helt seriöst inte! :( ångest!!

Men men, nog om mitt klagande! ;) idag gick vi upp vid nio, åt frukost och sedan tog vi en taxi till Felix och deras hotell :) så vi badade och lite sånt med dom tills tre, halv fyra ungefär, trevligt va det iallafall :D
sen tog vi en taxi till en marknad, en sån utomhus med typ tak? Där va jätte mycke saker och man hann ju inte gå över allt, men de va ju liknande över allt så :) hanlade lite små saker, iPhone skal linne och lite sånt..

Imorron ska vi upp TIDIGT! Typ vi sju.. För ska iväg på en sån utflykt med båt, sån som stannar vid fina stränder och sånt, phi phi island blandannat, där ska det vara riktigt fint säger dom! :)

Men nu ska jag gå upp, för sitter i lobbyn där med gratis wifi haha.. Så ska gå upp och chilla lite, sen får jag väl sova!

herre min Gud! HAHA götet<33333
Nä jag är hög! Gonatt!

jag saknar vissa personer jätte mycke!! :(( men puss på er ;**


THAILAAAAND!

wooiip, jag bloggar från Thailand, lite kungligt ändå ju.. Sitter i lobbyn för här är gratis wifi, och klockan är tjugo över elva, alla gick o la sig men jag sitter här och försöker se omvärlden där hemma lite på typ facebook och sådant haha..

Har det sjukt jilva gytt här i Thailand! Typ 35 grader i skuggan, najs!

En söt liten pöjk kom till Thailand idag han kallas Felix, och vi måste träffas, vilket jag tror vi ska göra snart någon gång :D

Jag saknar alla där hemma sjukt mycket! :( står fan och dampar med mig själv framför spegeln istället för o göra det med mina kompisar! Men om typ tio dagar så ses vi, puss på er miss ya guys!

HAHAHAH fan vad jag ÄLSKAR denna bilden! Men stort fail ändå! Men samtidigt duktigt smart!!


flygplastsen

hänger på malmö flygplats, sitter på espresso house och ska snart fika lite :) planet går ute förens lite efter ett så har ju god tid på oss :) men nu kommer snart fikan , puss :)


thailand om några timmar haha

ska köra om typ en halvtimme till flygplatsen :D
ska bli sjukt gutt! men kommer sakna jätte många :(
men vi får hitta på ngt på lördagen på sportlovet, när jag kommer tillbaka! lova mig det?! ;)

nu ska jag packa det sista.. puss på er!




förresten, det finns nog internet på hotellet,
så ska försöka uppdatera lite från mobilen iallafall! :)

bilder från google hehe

fy vad skönt att åka iväg till ett varmt skönt land och steka i solen o värmen, speciellt nu när det är så kallt här hemma, men lite kul är det ändå att åka skrillor haha, men de e nog de bästa med vintern! ;)

men imorron drar jag mig hitåt..


skrillor jadååååå

har åkt skrillor idag i två timmar, på so lektionen och idrotten, sjukt roligt! :D efter ett tag när jag kunde åka lite själv iallafall mehehehe.. (a) skolan har varit riktigt chill idag då alltså! tog hem jäääätte mycke böcker från skolan, åker ju till thailand imorron! WOOP WOOP! men kommer inte ha med alla iallafall haha..

senare ska jag packa lite till, har bara packat lite grann såeee..
men nu ska jag kolla på family guy! :D puss på er bajskörvs


puss

nu säger jag och min älskade söta katt gonatt!


2012-02-07

tisdag då ju.. går sista dagen i skolan imorron, på två veckor, gutt!
thailand på torsdag ju.. kommer ner där på förmiddan på torsdag,
så de e bara till o börja steka direkt om vädret är bra då, vilket jag tror!

ganska roligt hade jag i skolan idag hehe! JALLAJALLA! HAHAHAH fan vad bra!

annars då? jorå, åka skrillor imorron på dammen, handlade skrillor efter skolan idag, lite stora hehehe, men det får gå! ska bli fett kul även fast jag inte kommer kunna stå på benen haha! men de tar vi imorron.. när vi hade handlat så åkte vi o solade, fick ganska mycke färg, blev lite chockad, fast solarie bränna lägger sig ganska snabbt tycker jag nog hehe..

men nu har jag inte mycke mer vettigt att lura i er, ska nog snart sova för har inget bättre för mig, ha de gutt babes! hahahah fan vad fjöntigt det lät? MEN JAG ÄR LITE FJÖNTIG JUUUUUHHH! MAHAHAHAH :DDDDDDDDDDDDDDDD




hahah bild sen i somras, ser helt jävla lost ut :D MEN DE SKITER JAG I FAN :DDD


Dag 7: tre bilder från din förra sommar.

en kväll i tollarp!


amen jorå, gutt!


mahaha mindfuck


är jag inte bra på att välja bilder? riktig sommarkänsla får man väl! ;)
eller inte haha.. jag är inte bra på att ha kameran i högsta hugg, tyvärr..

Dag 6: Gammal och ny bild på mig.

skämmigt det hära ju! :( men men, jag bjuder maha..

vet inte när den är tagen, typ femman?


image description
bild sen nyår, inte jäääätte ny men de får gå

stan och träning

innan idag vid halv två tiden åkte jag in till stan med stefan och frida, fixade lite småsaker utanför stan typ där vid rusta och där haha. skulle handla skridskor men sen ångrade jag mig, och nu ångrar jag mig att jag inte köpte för jag vill verkligen åka skridskor :D finns en damm här hemma man kan åka på hehe..

träningen idag va rätt jobbig, och mådde illa ett tag men de gick över senare :)

hittade en gammal o söt bild på hicen mehehe :D




wihooo vi ska kanske åka utomlands på sommarlovet med min kusin,
moster o moren min! hade varit riktigt roligt! för senast när
vi var utomlands tillsammans med dom var vi typ 11 år eller
något, men det var riktigt roligt då iallafall :D
men nu ska vi iallafall först till thailand på torsdag haha!

Dag 5: Bild på en tid du saknar.

tre bilder från en kväll i degeberga i somras.
jag saknar hela sommarn faktiskt, för då hade jag sjukligt roligt!
bästa sommarn jag har varit med om.. strandfesten, turkiet
och degeberga då. har inte bilder från turkiet på min data, och inte heller
från strandfesten, men jag saknar allt det dära! :)






mer snö..

vaknade idag och kollade ut genom fönstret, ännu mer snö!
lite glad är jag faktiskt för på torsdag åker vi till thailand
och då har alla ni snö här hemma mahaha! lite skadeglädje är alltid kul! ;)

iallafall, idag är det träning och det ska väl bli lite roligt för har inte tränat på länge känns det som.. men jag är fortfarande lite förkyld, men det går nog över nu under dagen! nu har jag iallafall ätit frukost och kollar just nu på tv. senare ska jag kolla över packningen tills på torsdag, puss.

bild från egypten för två år sen, tiden går snabbt! men skönt var det!

solat

Efter vi hade ätit ikväll åkte jag och Stefan till Åhus och solade, riktigt skönt! När vi hade solat hyrde vi film, så när vi kom hem kollade vi på två filmer, den ene va rätt bra, men kommer inte ihåg vad den hette haha..

Men nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och lägga huvet på kudden, för jag är ganska trött och imorron är det träning, gonatt!


LAST NIGHT, AND I'M BACK

igår sov jag hos felle till idag! hade väldigt kul som vanligt! :D
vi åt kladdkaka som ni kanske har märkt haha.. annars satt vi mest framför datan och cpade oss vid camen, hon har lagt upp lite söta bilder på oss på hennes blogg, iallafall en sen igår hehe :) ( www.fcarlsson.blogg.se ) ikväll ska emilia hem till felle, och jag va också välkommen haha, men jag vet inte riktigt om jag ska dit, man vet aldrig haha.

skolan igår va också jävligt rolig! no lektionen maha ''hOkejj'' typ haha!
men fredagar brukar vara lite roliga när alla är lite trötttaaaaaa

iallfall så jag vill till nova lund imorron! men jag är typ 99 procent säker på att det inte blir så.. hade behövt handla lite till thailand för vi åker ju på torsdag! :D ska bli sjukligt gött! fast är lite tråkigt att jag är borta hela sportlovet, men det är ändå rätt skönt för annars hade jag fått äääännu mer läxor haha!

nu har jag inget mer vettigt att skriva, och jag vet
inte vad jag ska hitta på nu! men något gör jag väl,
trevlig helg bitches! -jag säger bitches till alla jag älskar!

ännu en gammal bild från lite innan sexan eller något, sexy mama typ

Dag 4: Fem bekännelser.

Jag älskar att klämma finger topparna i ett läppsyl ungefär..

Jag är rädd för ormar, och tycker dom är äckliga.

Jag får lite ångest när jag sover längre än till ett på dagen.

Jag tappar aptiten när jag kollar på något sjukhus program på tv,
inte av blod, men bara av att se ett sjukhus invänligt..

Vi har en bastu här hemma, och vi har bott här i ca två tre år, men jag har aldrig bastat i den.


bjuder på en gammal bild från sommarlovet till sexan tror jag?
jävlar vad ljust hår jag hade haha!

fett

tjockt gutt!


Dag 3: En låt/ar som betyder mycket.

lite svårt..
men det får nog bli the time (dirty bit) - black eyed peas
orkar inte länka till låten, men alla har väl hört den haha!
för när jag hör den låten påminns jag om hela nyåret och den förste, förra året! (2010-2011)

och då hade jag riktigt roligt faktiskt! vilket jag hade detta nyår också..
och om jag hör låten get back (asap) - alexandra stan
så påminns jag om detta nyåret som nyss var.. vet inte varför jag tänker
på nyåret när jag hör denna haha.. men jag satte på den typ hela tiden hehe..
men då hade jag också sjukt roligt iallafall!

 


Dag 2: En bild på den personen/personerna som vet mest om mig.

det är emilia och felle! :) och såklart jag själv då eheh..


snackar även ganska mycket med johanna faktiskt :)

love. ♥

ts

ts


ts

ts


torsdag

idag är det torsdag och vi hade no test/prov, jag kunde iingrnting, så ska kanske göra om det imorron.. Och jag hatar fortfarande ck..

när jag kom hem sprang jag en runda, sen duscha jag och nu har jag gjort vid mig och snart kommer det lite folk för det är sån smyckes sak här.. Alltså en person som säljer smycken har kommit hit :) en sån liten visning typ..

men nu tror jag att gästerna snart kommer, puss!
btw, jag vet inte varför de inte går att kommentera mina mobil inlägg? Även fast jag trycker i att den är kommentarbar? Väldigt störigt för jag bloggar ju mest från mobilen.. :(

såhär snygg va jag i bussen idag påväg hem hehe :D


mmh

vet inte varför man inte kan kommentera inläggen ibland.. men får kolla det imorron :) nu säger jag gonatt efter en trevlig dag med konfa gruppen! är fett trött..


hon bloggar fortfarande..

be mig skaffa ett liv!


felle bloggar HEHE

tshshhhh


chillin'

chillar med hampe på bussen!
han har lagt upp två söta bilder på oss på www.nattstad.se/thaxhampeez ;)


Boda Borg

och just nu chillar vi på Boda Borg efter ett hårt arbete! ;) har klarat fyra banor av typ 20 HEHE! Men jobbigt är det! Om tio minuter ska vi börja rulla hemmåt mot degeberga igen, och fortsätta chilla på bussen! ha de guttttt!


chillar

chillar på bussen med emilia påväg till ett okänt ställe!


RSS 2.0