konfirmation -check! bland annat mehe

Konfirmerade mig i lördes, väldigt trevligt att få träffa hela släkten bland annat! :) blev massa smycken och pengar rikare haha ;) fick jätte fina presenter iallafall, tack så mycke! Och efter konfirmationen drog jag till degeberga och va med lite trevligt folk :) söndagen rullade väl på den också :)

Har börjat praktisera och ska göra det två veckor framåt! Skönt att få komma ifrån skolan lite, dels för att jag ska göra ett prov direkt när jag kommer till skolan menmen, se tar vi senare haha.. Praktiserar på dagis här i vittskövle, rätt trevligt faktiskt :) och nästa vecka taggar jag Lund, på mammas jobb :)

Idag har jag och hic kört moped, lite över allt haha nejmen kul va det iallafall haha, är inte van vid att vara ifrån kompisar så här länge, så garvat har jag gjort iallafall! :D

Jag längtar tills lördag som fäsiken! :D kul ska de bli!
Förkyld är jag också så tränade inte igår.. Men kanske ska träna imorron, får se hur de blir :)

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorron hehe.. Puss på er!

Halv sleten bild ändå!


Franska naglar

Gjorde vid naglarna idag, nu innan konfirmationen på lördag! :) efter det åkte jag till degeberga med hic, som va med mig i stan. Hade väldigt trevligt i dn byn som vanligt hehe :) nu ska jag försöka sova för imorron ska vi samlas i degeberga med konfa gruppen för vårt sista heldags äventyr tillsammans haha ;) puss på er, i'm fine, and you?! ;)

ganska korta, för la inte på tipp, la bara på mina egna :) och mitt lillfinger ser jätte tjockt ut haha! Sweeeet! ;)


hihihihihihih

mitt humör går upp och ner när det gäller en sak.. det va nere, men efter två tre timmar flög det upp igen, haha lite halvt sinnes men det är sånt som man får ta ju, och detta får jag nog tas med iallafall ett litet tag till, det är inte upp till mig längre..

aja, spelade match idag på borta plan mot vä, vann med två noll, detta behövde vi verkligen! gutt jobbat tjejer! kul va det också! :)

Jag längtar jätte mycke tills på fredag, eller jag tror jag gör det iallafall ;).. Sen nästa helg är det konfa, skönt att det snart är över! :) men vet inte alls vad vi ska göra haha ;) men det löser sig! Nu ska jag sova, puss på er jag mår bra just nu, men det kan gå snabbt på det andra hållet igen.. Nej forget about the past! :D eller vad man säger mahahaha..

fu blogg i mobilen, kan inte ladda upp bild


Det man inte minns har inte hänt, eller hur?

Har varit en minst sagt händelserik vecka! Valborg va delvis otroligt bra, och delvis jävligt kass. Men jag hade roligt med alla fina vänner iallafall! Fast hade gärna raderat den sista timmen, men jag mår bra nu igen iallafall och det har äntligen fixat sig :)

igår hade jag duktigt mysigt hihi! :) Och likaså i fredes när vi körde rundor med lite mopeder här hemma vid haha, har haft en kul helg som vanligt haha, jag tycker om mina fina vänner, och har alltid roligt med dom :) en underbar helg iallafall, och det väntar kanske en ännu bättre! ;) nu ska jag fortsätta kolla på bigbrother vecko finalen, tre tjejer är nominerade, men vet inte riktigt vem jag vill ha ut haha, camilla ska stanna iaf tycker jag :)

Nej nu ska jag sluta skriva här :)
Ha de bra för just nu mår jag riktigt bra igen! Efter regn kommer SOLSKEEEEN!! :D


RSS 2.0