F96 i everöd är kung. rooney är kung. -messi är bara prins. enligt mig........ (a)

vinst idag med 2-1 på hemmaplan mot fc hessleholm!
underbart trevligt tycker jag :)

kollade nyss på finalen, barca vann, dom va värda det för dom spelade bra idag, men man utd har tagit sig till finalen mycket snyggare än vad barca har gjort, för barca har filmat sig till finalen, men idag för en gåns skull filmade inte barca, jag höll på att svimma hur chockad jag va över att dom inte filmade.

men jag visste att barca skulle vinna, även fast manchester hade förtjänat det mycket bättre.

MIN RUBRIK PÅ DETTA INLÄGG ÄR FIN!



-där lyfte dom den.....


mjeeeeeeee!

fråga mig inte varför jag började mitt inlägg, som emilia avslutade sitt ;)
hehehhhhhhh jaja, nog om de ;) dagen idag va ju helt jätte bra! :D knytkalas i skolan, krängde SATAN! sen spydde jag :) nästan. sen sprang man två varv runt dammen, mmmh great! :D naaat, helt tjockt -bokstavligt (haha lägg märke till att texten också va tjock :DDD) efter skolan idag kom jag hem, la mig på soffan, sov tills klockan va sex, riktigt skönt att sova!
dagen igår = just delete! iaf en del av den,

har inte bloggat på jätte länge för har haft ööööver mycket i skolan,
engelsk provet gick inte bra, matte provet gick heller inte bra, jävla möög!
sen so prov idag, de gick nog ganska bra iaf :)

men nu ska jag nog bära in min tjcka lilla syster på sitt rum, för hon har somnat på golvet.. sen ska jag själv bära in mig på mitt rum, och lägga mig i sängen, hau di gutt people!

MATCH IMORRON hemma, DÅ FIXAR VI TRE PINNAR NU DÅEEE!?? :DDD




bild från idag, det i vänstra hörnet säger allt.
bild tagen från fannys faaajjsbokk


mjehehehehehehehhhhhhhh..

amen hej.
spelade match igår, gick åt helvete! efter deras första mål bara släppte alla allt! gav upp! så dom gjorde typ tre mål på fem minuter! fan vad sur jag blev! min fot fittade sig också, så ja de blev mög av det hela rent ut sagt.

men men, nog om den matchen :) igår hände inte möööd, efter matchen va jag hemma, och sen sov jag över hos mormor höhö, tillsammans med fraaiida. och lördes, vad gjorde jag dååå,? ingenting, eller det va ju öppet hus, men efter det gjorde jag inte mööd ;)

men snart ska jag duuuscha, och imorron är det skola,
hade ju studie dag idag, och det va rätt gytt för imorse va
jag ganska förkyld, men nu är det lite bättre, men är
fortfarande helt rälig i näsan haha myyysigt ja väät. :) hau di gutt

jag vet jag är söt! :D
bild från usa :)


skulle blogga i söndes, men blev inte av ;p

för då va det zon, och jag va riktigt ÖVER trött efter det, som vanligt.. nästa zon är den 22 maj, japp, jag gick vidare! :DD jag o bella :D riktigt roligt, men riktigt nervöst! ska ju vara tillsammans med dom som har gått vidare från hässleholms området också.. ;o xD men men! nog om det, riktigt nöjd att jag kom vidare iaf!

har varit sådär mycke denna veckan, har inte tränat på hela veckan.. skada foten i måndes när vi mötte köpingebro, och förlorade med 2-1, riktigt nära att det blev lika, men inte så konstigt när domarn inte vet vad offside är.

hum, vad ska jag nu skriva dåe.. tisdes? pluggade till engelskan, igår, (onsdag) gjorde inte så mke.. hade det anmält slappt, fixade med new bodyn o sånt. men nu ska jag kolla på family guy, mehe, me like! ;)

btw, riktigt jäkla roligt va det på valborg i lördes!
vilka fina människor det finns :)
söt bild på mig o helicia, mmh yes mjheheheeee!

RSS 2.0